Stadig i live…

.. jeg har været lagt ned af influenza i over en uge. Eller halsbetændelse ..eller??
Jeg havde i hvert fald feber og ondt i halsen, hvilket ikke var specielt rart. Men er nu tilbage igen, og hosten er også næsten væk, så nu er det fuld fart fremad igen.

Og selvom træningen er hård, lige når man starter efter en ufrivillig pause, så er jeg godt på vej, kan jeg mærke.
Jeg forsøgte at aterte op i sidste uge, men måtte stoppe træningen, da jeg blev svimmel efter at have lavet bænkpres. Det med at ligge og komme op igen, er jeg åbenbart ikke god til, når jeg har været syg. Men har prøvet det før, så jeg ved, at det kun er en overgang. Fik faktisk målt blodtryk i en periode, hvor jeg lå på sygehuset, og i sådan en sengeperiode falder mit blodtryk til 60/45,så der er ikke noget at sige til at jeg bliver svimmel.

Men som skrevet, så er jeg retur.

Og i går havde jeg en ret fed ( eller måske u-fed?) oplevelse. Efter at have trænet en times ELITE-spinning!!!! … jaaeh, man er nået dertil ;)……. tog jeg en times bodypump, og der blev tricepsøvelserne, der ellers foregår liggende på bænk, skiftet ud med en gammel øvelse, som jeg ellers har HADET som pesten, nemlig dips i starten, og derefter smalle armbøjninger for enden af bænken, afsluttende med overhead-bøjninger.
Dips har været min hadeøvelse, fordi man jo bærer sin egen vægt i armene, og så hæver/sænker sig i forskellige tempi. Øvelsen ses her: Vi laver den bare med bøjede knæ, og så en tung vægtskive på lårene. Og tidligere har jeg måttet give op under øvelsen, simpelthen fordi mine arme har skullet bære ALT for meget vægt, men nu hvor jeg har smidt over 25 kilo, så gik de 30-40 dips som en leg, og jeg tænkte ” Hov, er vi allerede færdige?” Så det nytter noget på flere planer at tabe sig 🙂

Og, jeg har også en plan for træning i USA. Hvis vi bor på et hotel uden motionsrum, må jeg lave nogle mavebøjninger og armstrækkere selv, og så får vi jo også gået en del på turen, vi skal jo ikke kun cruise. Vi skal jo også svømme rundt i stillehavet og brænde kalorier af dér. Og måske investerer jeg i et par at de nye Nike Free, som jeg synes ser ret lækre ud, og så KUNNE de jo være at man skulle forsøge ta få luntet lidt. Men det får vi at se.

Under alle omstændigheder er jeg ved at være klar til ferie. Tænk, der er kun ( inklusiv i dag) fem arbejdsdage tilbage inden vi skal afsted.
Åh, hvor jeg glæder mig 🙂

Reklamer

2 kommentarer (+add yours?)

 1. Kirsten
  maj 15, 2012 @ 12:13:59

  Godt at høre livstegen fra dig – men synd at du skulle være nedlagt så længe af en influenza. Det er flot at du holder ud, og jeg tror din datter bliver så stolt af dig når hun ser dig!
  God tur hvis du ikke når at få skrevet inden du rejser 🙂

  Svar

  • helleq
   maj 16, 2012 @ 10:26:33

   Jeg håber da på en opdatering eller to inden turen. Nu er der bare en uge til at vi sidder i flyet 🙂 Og jeg GLÆDER mig!!! 😀

   Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: