Fydt mørbrad p+p

I aften står den på mørbrad her i den lille hytte, og pandekager til dessert, fordi det snart er weekend🙂

Mørbraden er fyldt med fødeost light, forårsløg og feta ( jeg havde en rest der skulle bruges) og så er den dækket med røget mørbrad.

Til to personer:
1 stor mørbrad
3 forårsløg i tynde skiver
½ pakke røget mørbrad ( eller skinke)
2 spsk flødeost light efter smag
lidt fetaost (ca 1/3 bøtte)
peber og lidt salt

læg mørbraden i et ildfast fad, og slids den op på midten, så den får et hul hele vejen igennem ( encm fra bunden). Smør siderne af slidsen med flødeosten, og læg derefter feta og forørsløg i. Drys med lidt salt og peber og dæk den derefter med skiver af røget mørbrad.
Sættes i ovnen ved 180 grader og varmluft og steger ½ time. Server brød til :p

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: