USA i maj – nu med cruisefaktor

Om 7 uger er vi to gamle forældre, der tager hen til Kastrup, for derefter at tage et fly, først til London, og derefter videre over Texas ( Houston) hvorefter vi til sidst lander i Phoenix Arizona, hvor Lærke forhåbentligt står og venter spændt på at se os live, efter næsten et års adskillelse.

Lige nu grovplanlægger vi vores tre uger overthere. Og med hjælp fra Lærkes mor derovre regner vi med at få sat en tur sammen, som byder på både stor natur og bling-bling a la USA. Vi har allerede nu valgt kun at rejse i Arizona, Californien og Nevada( Las Vegas). Og i Arizona er det først og fremmest det område, hvor Lærke bor, og det tilstødende reservat, vi skal se, og så skal vi naturligvis op og se Grand Canyon, der jo ligger i Arizona. I Californien bliver det hovedsaligt den sydlige del vi tager. Los Angeles og omegn bliver nok målet. Og så ellers små fiffige steder, som Rosemary finder frem, for hun har boet næsten 25 år i Californien.. Og så skal vi se Las Vegas, og omegn. For Las Vegas er åbenbart meget mere end glimmer og kasinoer.

Og på vores roadtrip rundt, så har jeg, på trods af min ellers notoriske nærighed 😉 ….sammen med Jens valgt at vi bare skal køre i en lækker bil, hvor solen kan skinne ned på os, mens vi cruiser. Og faktisk koster det kun omkring 500,- mere om ugen at køre standsmæssigt i en åben bil.

Så her er der et foto af vores kommende bil i USA, nemlig en Chrysler Sebring Cabrio, med V6 motor 🙂 Lidt lækker, ikke?

Reklamer

2 kommentarer (+add yours?)

 1. Kong Mor
  apr 02, 2012 @ 13:59:59

  Wow! Du blir’ godt kørende!
  Skal I så have Lærke med tilbage eller hvordan?

  Det bliver en fed tur – glæder mig til at høre mere!!

  Svar

  • helleq
   apr 02, 2012 @ 21:47:21

   Ja, vi tager hende med hjem, når vi returnerer, og så skal hun starte i gymnasiet efter sommerferien. Jeg er efterhånden også begyndt at glæde mig til bare at holde fri i tre uger i træk 🙂

   Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: