Æggehvideret med grønt og skinke p+v

Jeg måtte tage tidligt hjem fra skole i dag pga maveproblemer, men det skulle jo ikke forhindre mig i at spise frokost. Så herhjemme kreerede jeg i mangel af hele æg en form for omelet bare lavet på æggehvide. Kønt var det ikke, men det smagte skønt.

Æggehvidesnask
1 forårsløg snittet fint
3 sherrytomater i kvarte
1 stilk basilikum
2 skiver skinke light ( Linessa) i strimler
1 bøtte æggehvide
1 stor spsk hytteost
1/4 mozarellaost light i små tern

Snit forårsløget, skær tomaterne i kvarte og skær skinken i strimler og rist de sammen på en varm pande. Mens det steger, så piskes æggehviden helt stiv og blandes med hytteost, mozarella og basilukum. Tilsæt et lille drys peber og en anelse salt ( ikke meget, da skinken er ret salt) og hæld massen på panden. Rør rundt til hviden er stivnet og osten smeltet. Det er hurtigt, velsmagende og sundt, og tre ting på én gang er ikke at fornægte🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: