Fyldte peberfrugter med hakket kylling p+v

Åh, jeg fik sådan lyst til fyldte peberfrugter i lørdags, men da jeg stod i butikken, var der ikke noget magert hakket oksekød. Øv! Men hvad gør man så? Jo, man køber i stedet for ½ kilo hakket kylling og bruger det i stedet for. Da der ikke er særligt meget smag i hakket kylling, må der i stedet krydderier til, så jeg gjorde således:

Fyldte peberfrugter ( 2 personer)

2 rød peber
500 g hakket kylling
50 g røget skinke light i tern ( eller røget mørbrad)
3/4 rødløg, finthakket ( resten brugte jeg i en tomatsalat)
2 fed hvidløg
½ -1 finthakket chilli ( alt efter smag for stærk mad)
1 spsk paprika
1 spsk tomatpure
2 spsk skyr( elle fromage frais)
1 æg
1 spsk maizenamel
salt/peber
ost til drys

Tænd ovnen på 180 grader ( varmluft)
Skær peberfrugterne i halve på langs og rens dem for vægge og kerner. Læg dem i et ildfast fad og rør imens alle ingredienserne til farsen sammen. Fordel farsen i de fire halve peberfrugter – de må gerne have lidt top. Drys med lidt ost og sæt fadet i ovnen i cirka 40 minutter.

Serveres med en tomatsalat til, og evt en dressing rørt af skyr, hvidløg og tomatpure. Enkelt og godt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: