Kyllingegulasch på pandekager p+p

Aftalen omkring i gårvar, at Jeppe og jeg bare skulle have noget kyllingekebab på pandekager, men da vi ikke kunne nå at handle, lavede jeg en portion kyllingegulasch i stedet for. Og det var vist et udemærket omvalg. Vi spiste i hvert fald op. Så i dag er opskriften til to personer

Jeg bagte pandekager af:
2 æg
1 æggehvide
1 dl mælk
1 dl fromage frais
2 spsk maizena
½ tsk salt
2 spsk havreklid
Piskede det hele sammen og bagte en stak pandekager på en lille pande.

Og pandekagerne blev serveret med denne meget lækre, nemme og velsmagende kyllingegulasch:

500 g inderfilet skåret i tynde sreimler ( ca ½ cm tykke)
1 forårsløg fintsnittet
1 løg, hakket
½ hakket chilli
1 helfedshvisløg eller 3 små fed finthakket
1 spsk gulashcreme ( eller 2 tsk coleman sennepspulver og 1 knivspids cayennepeber )
2 spsk tomatpure
½ boullionterning
1 bæger youghurt-kvark (0,9%) fra lidl
½ bakke fedtfattig skinke i tern ( lidl)
salt og peber og paprika

Steg skinken, chilli, løg og hvidløg let, og tilsæt kyllingen, rør rundt, til kyllingen er ved at være stegt (det tager ikke længe fordi stykkerne er så tynde), og tilsæt så boullion, pure, og youghurtkvarken. Tilsæt ca 1 spsk paprika og lad det simre sammen. Smag til med salt og peber, og drys evt med lidt purløg inden servering på pandekagerne. Lidt hot og meget hurtig og lækker ret :p
Jeg spiste mine med lidt skyr rørt med krydderier og Jeppe vakgte at gratinere sine pandekager med lidt ost – det var vist ret lækkert, syntes han.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: