Pangasius med skinke light p+p

I lørdags stod den på fisk, fisk og lidt mere fisk…
Vi var kun os gamle hjemme, og da fisk ikke er Jeppes livret, benyttede jeg lejligheden til at lave lidt fisk.

Vores forret var tun, der blev rørt op med skyr, lidt tomatpure, citronsaft, salt og peber og drysset med lidt kapers. Og så havde jeg tøet lidt rejer op og lavet en hvidløgsdressing til dem.

Hovedretten var pangaius med skinke.

Jeg tændte ovnen på 200 grader og havde to optøede pangasiusser.

1 pakke pangasius
3-4 skiver skinke light
1 brev hollandaisesovs
1 dl mælk
peber citronsaft

Læg fisken i et fad, dryp med lidt citronsaft. Pisk 1 dl mælk og et hollandaisepuler sammen og hæld det over fisken. Drys med lidt peber og læg skinke light ( 2%) over fisken.
Bages i ovnen ved 200 grader i cirka 10 minutter.

Vi spiste det med en bolle til, og det smagte vidunderligt, og vi blev godt mætte🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: