Dukan p + p kyllingepie

I går aftes eksperimenterede jeg lidt, og lavede denne ret – (og kogevandet fra kyllingen blev til en karrysuppe):
Kyllingepie (3-4 personer)
3 store kyllingebryster – 2 boullionterninger
1 stort løg
2 forårsløg
2 æg
2 bøtter æggehvide
½ liter fromage frais eller skyr
1 tsk salt plus lidt peber
½ pakke skinke light i skiver

Kog brysterne. Tilsæt evt boullionterninger og brug kogevandet til en kyllingesuppe. Skær brysterne i tern og læg dem i bunden af et ildfast fad. Tern løget og giv det 1 minut i mikroovnen. Fordel det ovenpå kyllingekødet. Bland æg, hvider og skyr/fromage frais, og tilsæt salt og peber. Hæld blandingen over kød og løg, og snit forårsløgene fint og drys over. Læg til sidst skinkeskiver over pien, til fadet er dækket, og bag pien i ovnen ved ca 200 grader i 30 minutter.
Hvis du er vild med ost, kan du evt drysse med lidt revet ost….

Suppen blev lavet med suppevandet, forårsløg, ½ dåse kokosmælk, citrongræs, 1 spsk karrypasta og 1 chilli. Koges sammen og smages til med lidt citronsaft, sødemiddel og soya/peber. Jeg jævnede den lidt med maizena og tilsatte lidt hytteost.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: