Kyllingegryde, dukan p+v

Jeppe og mig var jo alene hjemme tirsdag aften, så der lavede jeg en kyllingegryde til to. Den smagte fantastisk godt.

Kyllingegryde
2 kyllingebryster ( store)
list røget skinke light i tern ( Lidl har den – 3% fedt)
1 stort løg i tern
1 fed knust hvidløg
½ liter grøntsagsjuice ( fra Lidl- pt på tilbud til 5,- for en liter)
1 glas champignons
1 stængel selleri i små tern
1 squash i tern
1 dl skyr ( ca)
salt, peber evt lidt chilli og 1 boullionterning

Start med at svitse løget i lidt af grøntsagsjuicen, og svits derefter skinken. Imens skæres kyllingen i tern. Kylling tilsættes, og hvis al juicen er fordampet tilsættes lidt mere.
Når kyllingen er brunet, så tilsæt hvidløg, boullion, squash og selleri, hæld grøntsagsjuice over, og lad det simre ti minutter. Tilsæt nu champugnons og skyr. Smag til med salt, peber og evt lidt chilli ( frisk eller tørret, hvis du er til noget stærkere smag). Hvis du vil have en tykkere sovs, så jævn med en smule maizena.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: