Slam!!!! Og der gik strømmen…………

…og hvorfor sker den slags altid når ens mand ikke er hjemme??
Nå, men Jeppe og jeg allierede os og gik ud i bruggerset, hvor jeg guidede Jeppe i hvordan man kunne se på en sikring om den var smækket. Han vil jo være lidt fortabt hvis ingen af os andre er hjemme når den slags sker. Og vi fik skiftet sikringer og tændte derefter for HFI-relæet. Første gruppe kom fint med. Anden gruppe kom også, men da vi nåede til tredje gruppe gik det HELT galt. Den slog propperne igen, og da vi så startede forfra igen, så ville HFI relæet ikke være med mere.
Vi forsøgte atter og atter at kombinere, men uden held, og Jens som var i Svendborg tog ikke sin telefon, når vi ringede til ham.
Slutteligt tog Jeppe min bil og kørte ned til Svendborg efter sin far, som jo er udvidet maskinmester og som kender godt til alt med strøm. Imens hyggede jeg med stearinlys og varme i brændeovnen. Så helt slemt var det nu ikke….

Nå, men da eksperten så kom hjem, kunne han så forsøge det samme som jeg havde forsøgt sammen med Jeppe, og med det samme resultat. Konklusionen var, at det var HFI-relæet der var gået, og ikke sikringerne det var galt med. Og at den slags sker en søndag er vel bare typisk?

Rundringning til elkyndige venner fik ikke noget relæ frem, og så måtte vi bide i det sure æble og ulejlige vores nabo, der er el-installatør. Han havde heldigvis et relæ i sin bil, og Jens smuttede ned til ham efter det. Og en hav time efter kom strømmen igen. Og lyset 🙂

Heldigt, for det var jo Skype med Lærke-dag.

Men det var nu også hyggeligt, mens der kun var tændte stearinlys 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: