Dukan p+p stærk tomatsuppe med kyllingekødboller

Jeg brugte ekstras til tomatsuppe i går aftes, og da det vist ikke er en hemmelighed, at jeg godt kan lide god stærk med, blev den beriget med chilli, hvilket var rart, når stormen nu susede derude.

Vi er kun to suppespisere, men til gengæld spiste vi ret godt af suppen.

Tomatsuppe med chilli og kyllingekødboller ( 2 personer)

200 g kyllingekødboller ( hjemmelavede eller dybfrost)
2 spsk tomatpure
6 dl vand
1½ boullionterning
½ bakke friskost 0,2% fra lidl
½ meget finthakket chilli
½ finthakket løg
2 finthakkede forårsløg
2 fed hvidløg
2 tsk paprika
ca 2 tsk pizzakrydderi
salt og peber efter smag
lidt maizena rørt med mælk

Svits løgene i paprika og tilsæt hvidløg og give det et øjeblik også. Derefter tilsættes alle ingredienserne på nær kødbollerne, og suppen simrer 5 minutter. Tilsæt kyllingekødboller og smag til med salt, peber og evt mere pizzakrydderi. En herlig suppe på en kold dag. Hvis du har ekstras til gode, kan den evt tilsættes lidt revet ost, eller en skefuld skyr.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: