Dukan p+v wokmad

I går fik vi næsten traditionel wokmad, som vi kan lide den, og vi savnede næsten ikke nudlerne. Jeg havde i stedet for suppleret op med ekstra grøntsager. Og så tog vi den nu legale kokosmælkrartion i retten. ½ dåse fedtfattig kokosmælk der rundede smagen af og gjorde retten rigtig god. Man kan bruge alle de grøntsager man kan lide i retten, så den kan varieres i uendeligheder.. Jeg brugte svinekoteletter af kam, de var meget magre – og på tilbud i brugsen. To pakker – og det var ALT for meget, så der er røget en portion i fryseren-

Wok med grøntsager
2 pakker svinekoteletter i strimler
1 løg i strimler/halve skiver
1 rødløg i halve skiver
2 finthakkede hvidløg
et stort stykke revet ingefær 4-5 cm
2 spsk soya
½ pose grøntsagsblanding efter smag ( jeg brugte broccoli, karotter, gul peber og rosenkål)
1 glas hele champignons
1 dåse vandkastanjer
1 dåse bambusskud
1 finthakket chilli
1 rød peber i strimler
1 porre i skiver
½ dåse kokosmælk
2 tsk karrypasta (rød)
1 stykke citrongræs
2 spsk eddike
sød – ca 1 tskf
peber og lidt salt

Svits kødet i karryen, tilsøt løg og derefter de andre ingredienser. Lad simre i et kvarter og smag evt til med ekstra eddike, chilli og sukker.

Si chi ni da tang( tak for mad på kinesisk), det var super🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: