Godt nyt

Det var en fornøjelse at snakke med Lærke i morges klokken syv (gaaaaab)…

Hun var sammen med det ældste barnebarn, og de hyggede sig gevaldigt. Og hun havde været babysitter og havde tjent tyve $, hvad der også var lidt sejt- de må ikke arbejde, men gerne babysitte og andet småt en gang imellem.

Og så havde hun fået sine første karakterer- det får de løbende gennem hele semesteret. Et enkelt F i matematik ( men det er ved at falde på plads med anderledes notation, så der er håb), et B i engelsk, hvad der vel er fair nok, når man kommer udefra, og så var der ellers A-grades i biologi, historie, samfundsfag, dans og drama. Så hun var stolt, den lille. Og det er vel også OK, eftersom hun virkeligt har knoklet for det. Hun bruger cirka en times lektier pr dag pr fag ( altså undtaget dans), I drama er der også foreberedelse af hvad de vil vise. Og så har hun jo læst 2 ugers pensum op oveni de ordinære lektier, så det er lidt sejt, synes jeg.

Hjemveen, der har plaget hende er ved at være væk. Den vil nok komme i bølger, men jeg tror at nu har hun erkendt, at sådan er det bare, og at hun ikke er den eneste i verden, der har prøvet at savne sin familie.

Jeg ser frem til, at hun ikke får tid til at snakke med os senere, for NU er der fuld fart fremad 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: