Arizona og kørekort

To helt forskellige ting, men en del af min dag i går, for….

Jeppe var til køreprøve i går, og bestod. Tillykke med det sønnike 🙂

Men inden han var til køreprøve, skete der en masse andet i familien. For Lærke er nu bosiddende i Apache Junction, en forstad til Phoenix i Arizona.

Vi stod op klokken fire i går morges, vækkede Lærke og hendes veninde, der havde fået fri fra efterskole , så hun kunne sige farvel, og spiste morgenmad.
Klokken fem forlod vi huset med en 23 – kilos kuffert og en stor håndbagagetaske i bagagerummet, og satte kursen mod Kastrup, hvor vi skulle mødes med en EF-person, der ville tage hånd om Lærke og de to drenge, der også skulle med flyet til New York.
Så da klokken var 7, mødtes vi alle- børn, forældre og søskende i lufthavnen, og de unges papirer, visa, pas og dokumenter blev checket igennem, samtidigt med at de fik info om, hvad de gjorde ved ankomsten til Newark lufthavn, hvor de skulle videre.
De blev så checket ind og fik lidt tid til farvel. Og vi smilede og ønskede hende god tur, mens vi undgik at kigge hen på den anden familie, hvor både moren og døtrene stortudede da de sagde farvel.
Efter en gang vinken mens de gik hen til kontrol, startede vi så bilen, og jeg satte Jens af til et møde i Kbh og Nikoline blev kørt ned til sin efterskole i Fåborg.

Mærkeligt…. at komme hjem og vide, at nu går der næsten et år før vi ser hende igen.
Underligt at blive reduceret fra mor og far til at være “natural parents” uden indflydelse på hendes liv det kommende år.
Og anderledes at der nu bliver noget mere stille i residensen med kun et hjemmeboende barn i huset.

Og hun er ankommet, og er ved godt mod. Hun ringede klokken fem i morges og informerede om at hun havde fundet familien og at de nu var på vej hjem, i den smeltende varme. Der er 40-45 grader i Arizona lige pt.

Hav et godt år Lærke – vi kommer til at savne dig 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: