Sommetider gør det ondt indeni…

… ikke på mine egne vegne, men på ældstebarnets.

Han ringede og inviterede sig selv til fødselsdag hjemme hos os i går, hvor han blev 20. Og selvfølgeligt var han velkommen, og selvfølgeligt ville vi holde fødselsdag for ham.
Så han ankom om eftermiddagen sammen med lillebror, der havde været på nattesjov i Svendborg, og så fik vi en lækker lagkage og cacao.

Og så havde han valgt aftensmad- livretten “rødt kød og gul sovs”. der er lig med culottesteg med bearnaisesovs (plus rødvinssovs), ærter, en god blandet salat, hjemmelavede krydderflutes og nogle kartofler- i går blev det kartoffelskiver. Og så ristede jeg lige 250 g champignons, fordi det er så godt til også. Og der blev spist med god appetit.

Og hvad er det så lige, der gør ondt??
Jo, det gør ondt langt ind i hjertet på mig, at han skal ringe og bede om at komme hjem til os – ALENE- fordi kæresten ikke kan/tør deltage i noget socialt.
At han ikke har mulighed for at invitere os hjem, fordi hun psykisk ikke kan klare det, at han altid står midt imellem hensynet til hende- og relationen til os.
At han altid forsøger at undskylde, hvorfor hun ikke kommer, når hun er inviteret.

Og jeg synes det er så synd for ham… men jeg ved også at han jo selv har valgt at bo sammen med hende, velvidende at hun var anderledes end de fleste.

For han elsker hende jo!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: