Tyskland og fest

Vi brugte det meste af vores lørdag på at køre 90 km/t hen over den fynske motorvej og videre mod Tyskland. For der skulle handles. Og der skulle handles meget. Derfor var der i bilen både os fire og Jeppes ven Daniel som han skal holde 18-års fødselsdag samen med på lørdag.

Tre indkøbsvogne af de smarte med plads til kasser blev bugseret rundt. De to til de unges fest, og den tredje til vores eget husbehov. Og der blev handlet øl, sodavand, mokai og spiritus samt juicer, bols, grenadine og ferskensirup til diverse drinks. Så nu er de våde varer på plads- og jeg smilede meget sødt til kassedamen, da hun sagde 5.250 kr….. Heldigvis er det jo sådan nu om stunder at man til den slags fester selv betaler for det der drikkes, og at drikkevarerne sælges til en retfærdig pris.
Så vi har sagt en femmer pr genstand- uanset om det er øl, sodavand eller drinks. Og det er gynger og karruseller. Noget taber de på og noget tjener de lidt på.

Der kommer 85 unge, hvoraf de 35 er inviteret tis spisning inden festen. Aftalen er at jeg laver aftensmaden til de 35 og at Daniels mor laver natmad til alle. Og det er nok en rimelig fordeling.

Så på fredag står den på chilli con carne og majspandekager med fyld- selv fyld. Og is til dessert. Nemt for mig at lave og de unge kan lide det.

At jeg så i denne uge har overarbejde både tirsdag og torsdag til ni om aftenen…. OG at min fryser skal tømmes totalt, fordi oliefyrsmanden kom til at trække stikket ud til den da han var på servicebesøg – det er jo bare udfordringer – ikke?

Og nej, jeg har ikke fri fredag!

Reklamer

2 kommentarer (+add yours?)

 1. Kirsten
  mar 08, 2011 @ 10:31:42

  Betaler oliefyrsmanden så også de madvarer der er blevet rådne? For ellers er der da ingen retfærdighed i verden!!

  Svar

 2. Helle
  mar 08, 2011 @ 10:55:57

  Ja, – vi ringede til firmaet, og de sagde at vi skulle melde det via vores egen forsikring, og at de havde Tryg, som så afregnede med vores forsikring. Så heldigvis erkender de det og betaler. Men jeg skal fotografere og liste det hele op…. Og det tager tid 😦

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: