Spændende

På jobbet har vi flere teams. Hvert team udvikler sit eget specifikke produkt, og så har vi fælles administration, kantine etc, men som sådan er det vidt forskellige produkter vi udvikler og supporterer.

Mit team udvikler på et onlinesystem, og vi er alt i alt 25 personer. Teamet er så igen delt op i udviklere med deres egen chef og implementering og support med vores chef.

Vores lille team består normalt af otte personer plus chefen. Tre teknikere, to forretningskonsulenter og tre systemkonsulenter. Jeg er en af de tre sidste.

I december sagde den ene forretningskonsulent op, og i januar den ene tekniker. Og to ud af otte er altså 25%. Og da vi er ret specialiserede er det ikke lige til, sådan at hive folk ind. Og da vi har et MEGET stort projekt, der skal i luften i juni, er det endnu mere både stresset og tidspresset at skulle oplære en ny og samtidigt øge produktiviteten for at kompensere for de manglende hænder.

Men tingene ser ud til at løse sig. Vi har lånt en konsulent, der kender systemet næsten lige så godt som os i en periode, og i dag sendes der en kontrakt ud til en ny ansat, der så langsomt kan startes op og være lidt med i testperioden. Teknikerne har låne en kollega til efter opstarten i juni, og så kan de derefter kigge efter ny kollega.
Og den måske nye kollega kan allerede starte i næste uge, hvis alt går fint igennem.

( og det er en hemmelighed, men det er en kvinde – og så bliver vi TO ud af 25)…
Spændende!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: