Samlet igen

Nu er alle fire samlet igen, og vi sidder, godt mætte af thaisuppe, gryderet og fire slags is med raki- flamberede figner til dessert med hver sin pc på skødet, og ser tv samtidigt med at vi spiller, læser blogs, er på facebook og uploader fotos til familens hjemmeside.

En typisk søndag aften, hvor vi altid er sammen og bare os.

En god søndag aften, hvor Lærke er kommet retur fra Hareskoven, hvor hn har været til gensyn med de spejdere hun mødte på sidste års Plan.
Jeppe, der sidder og ser træt ud eftersin deltagelse i spejderløbet SJOK, hvor han sammen med sin storebror og to andre klanspejdere har haft stået for en post. Og selvom man er “på den adnen side” af et spejderløb, så blive man lige så træt som de mindre spejdere, for med tre timers søvn, så er der en vis træthed i dag.

Jens og jeg, der begge lagde 7½ times arbejde i byhuset i går og som i dag også har taget henholdsvis fem og syv timer, er også let slidte og nyder at sidde og dovne.
Men vi nåede en masse i weekenden. Jeg fik fjernet det sidste genstridige tapet i den store stue, og Jens er i gang med at fjerne en væg til stuenpå førstesalen. Væggen skal flyttes 30 cm, så gangen ved trappen ikke bliver for smal. Surt arbejde, men nødvendigt – begge dele….. Til gengæld savede vi lidt mere af ved trappen til førstesalen, og NU kan vi se, hvordan køkkenet bliver, når vi engang er færdige. Et godt stort rum på 9 gange 4 meter med trappen som naturlig rumdeler mellem spiseafsnittet og selve køkkendelen. Jeg tror det bliver rigtig godt 🙂

Og om lidt komer der Fringe, og så er søndagen perfekt 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: