Alt er på plads, heldigvis

For lige uden for vores hus ligger der en meterhøj snedrive, der spærrer ret effektivt for AL trafik, og sneskraberne har ikke været forbi i dag.

Men det gør ikke noget, for alt er på plads og i orden. Alle gaverne er købt – men ikke alle pakket ind endnu. Al maden er bragt til huset, og jeg har allerede kogt rødkålen. Om lidt går jeg i gang med konfekten og imens kan de små pillekartofler simre. Mandlerne smutter jeg også i dag, og i aften skal vi – sammen med et par eksperimenter med en lakseside- have risengrød.Og når det nu er jul, så er den kogt på sødmælk.

Jeg har “ofret” lidt ekstra på en haiti-vanillestang, som jeg glæder mig til at rense. Den er tyk og fed og fuld af korn til risalamanden – og bagefter skal skallen ned i min vanillesukkerkrukke.

Juletræet står ude i laden. Kæmpestort, tungt og flot, og det kommer ind senere i dag, så vi kan få det pyntet i aften. Det store arbejde ligger i at få det slæbt ind og op, men vi har heldigvis to mænd her i huset, så det går nok 🙂

Eneste problemer: Vi er sneet inde, hvilket giver et par spørgsmål.
1. Kan Lærkes veninde komme herfra og til Thurø?
2. Kan vores gæster kommer hertil? Og hvornår?

Så vi afventer sneskraberens komme – og vores udgang. Og de plejer jo at komme og skrabe, så vi tror på at de også gør det i dag. Og mens vejen er åben, kan nevøen komme hertil og veninden herfra 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: