Min søn, musikanten

Alle vores børn er ret kunstneriske.

Emil er en habil rapper – og har jeg hørt fra dem der giver streetcredit- også både en god freestyler og testforfatter. Han har også givet et par koncerter sammen med sit slæng, der er fra alle kanter af Danmark, og derfor ikke lige kan ses hver dag. Ydermere er han en dygtig tegner. Han laver lovlig graffitti, og får det også sommetider skaleret ned på et lærred. Hans billeder er faktisk ret gode 🙂

Lærke elsker at synge, men er desværre ikke så musikalsk som sine brødre, men det er da blevet meget, meget bedre med årene…. Til gengæld tegner hun helt fantastisk, mest manga, men hun kan nu tegne meget andet også. Og så kan hun tage et stykke stof og trylle det om til hvad som helst- enten med symaskinen, eller ved at sy i hånden. Flere af mine gamle nederdele er endt som smarte bukser hos hende.

Jeppe tegner ikke så meget, men til gengæld kan han spille på alt med strenge og også synge.
Jeg var især benovet da han købte en ukulele, der er helt anderledes i strengene, og dagen efter spillede på den. Faktisk er han så god til at spille, at han blev spurgt om han ville underholde på gågaden i Svendborg i går sammen med en fra hans (naturligvis mat-musiske ) klasse på gymnasiet.
Og avisen kom lige forbi og interviewede dem og tog billeder. Så her er junior med guitar, underholdende i mange graders frost.

Og hov- tilskueren ude i siden ligner grangiveligt storebroderen 😉

Tak til Fyens.dk for fotoet, som jeg lige lånte…

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: