Håndværkere…

…er ikke ALTID nogle slendrianer, snydere og dovenkroppe!

Vi kontaktede den lokale tømrer i sidste uge for et tilbud på hulmursisolering. Han kom forbi onsdag og kiggede, og torsdag lå der et tilbud i mailboxen. Tilbuddet gik ud på, at vi selv tog sten ud, og så kom han og puttede isolering i muren. Kunne vi nå at færdiggøre det med stenene inden uge 51, havde han faktisk tid både mandag( i dag) og tirsdag.

Vi sagde ja tak, og han kom forbi fredag og slog krydser på indervæggene, der hvor vi skulle fjerne sten – det er faktisk mange steder. Aftalen blev så, at hvis der manglede huller, så lavede han selv de sidste.

Og i går aftes var vi færdige med hullerne. Vi lyder lidt flot. Jeg har faktisk bare fejet op og fjernet puds, mens Jens har lavet alt det hårde arbejde…. Og på hjemvejen kørte vi forbi hans private hjem og smed nøglen i postkassen, da han ikke var hjemme. Jens sendte så en sms til ham.

I morges klokken lidt over syv ringede telefonen, det var tømreren. Han påbegynder isoleringen allerede i dag, og forventer at det også bliver færdigt dér. Og så kan vi få muret hullerne til ( dvs. Jens kan), og komme videre med de næste store projekter 🙂

Tak tømrer – det er altså service!!! 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: