Dovenskaben leve!

I går var jeg til trepartssamtale sammen med yngstebarnet – ikke ligefrem den bedste oplevelse… Men hun fik en masse at tænke over, og så må vi bare kigge fremad og komme videre 🙂
Men måske er det meget godt med et wake-up-call fra hendes lærere i stedet for brok fra os? Hun var i hvertfald meget ked af det og tænksom og kunne godt se, at det de sagde nok passede meget godt. Så op på hesten igen Lærke…. så går det nok!

Og det pisplaskregnede imens, så fra jeg havde parkeret bilen foran skolen til jeg havde trukket en parkeringsbillet og til vi nåede døren til skolen, gik der vel to minutter. Og det var nok til at ikke bare min fleecejakke, men også min t-shirt var gennemblødt. Advr. Så det var en meget klamvåd mor og datter der var til samtale. Nå, men regnen stilnede heldigvis lidt af under samtalen, så vi ikke skulle finde bilen igen mens syndfloden raserede…

Så vi susede, stadigt våde og klamme ned i Rema, hvor Jeppe stødte til og vi i fællesskab bestemte os for dovne-mad. Nuggets og pommes fritter, og så bare med ærter og majs til, og en pose bearnaisesauce, der lige blev varmet.

Så da vi kom hjem, tændte Jeppe op i brændeovnen, Lærke hentede mere brænde og jeg fik maden i ovnen. Vi skiftede derefter alle til tørt tøj, og så var maden ved at være færdig og stuen var varm på den gode måde, som stuer kan være varme på, når brændeovnen lige giver lidt ekstravarme. Så de tre dovne slæbte maden med op i stuen, og blev enige om at se ??…( det må have været ret uinteressant siden jeg ikke kan huske det )… indtil vi skulle se Lulu og Leon.

Hygge med tæpper og benene oppe i sofaen er altså undervurderet hverdagsluksus 😀

Klokken elleve begyndte vi så småt at bære ned, og efter en godnathilsen til Hr. Fader, der er i København i disse dage, tullede moren og datteren op i soveværelset. For det har ALTID været sådan ( den med vanedyr) at når Far ikke er hjemme, så skal Lærke sove oppe hos mig. Tidligere var det alle tre børn, men drengene har ikke sovet deroppe i flere år. Men Lærke holder fast i hyggen med at sove hos mor, fordi det er så hyggeligt. OG så skal man – fordi det plejer man- lige fortælle sin far at man ligger og prutter i hans seng…. Hehe… Da hun var lille, var det med FRYD at hun sagde det, og hun klukkede af fryd, når han sagde advvvr i den anden ende ….
Og der er altså noget hyggeligt i, at de gider sove sammen i de alder 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: