Hurtigere end hurtigt

Til dem, der påstår at det offentlige sundhedssystem er langsomt, kan jeg kun sige : NIX!

Onsdag formiddag kl ti ringer jeg til lægen, fordi Jens synes at det modermærke jeg har på min arm, og som er kommet ret pludseligt, ser mærlkeligt ud og føles ru.
Kan du komme kl. 15.40 spørger min læge?! Ja, ja, siger jeg og kommer derned. Hurtig undersøgelse og en henvisning til hudspecialist. Ring i morgen, når de åbner, siger han.

I morges kl 9 ringede jeg. Kan du nå fra Odense til Svendborg til ti over ti? Ja, ja, sagde jeg og ankom ti over ti. Hurtig undersøgelse. Skal du lave noget i eftermiddag- spurgte specialisten? Næh, sagde jeg..

Og nu venter jeg på at klokken bliver 13.45, så jeg kan starte bilen og køre ud på OUH, hvor jeg har fået en akuttid på afdeling Z.

Dvs. jeg får fjernet modermærket under et døgn efter henvendelse til det offentlige system! Så hvornår i alverden skal jeg bruge min private helbredsforsikring, når det offentlige er SÅ hurtige?

PS! Det går så stærkt, at jeg ikke bliver rigtigt bange for det, når de taler om mm (malignt melanom).

Update!
Klokken 14.35 forlod jeg OUH, efter at have fået fjernet 2 *3 cm hud fra min overarm. Nu er det bare at vente på biopsien og tro på at de fik det hele med 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: