De skulle fan.. af med hatten!!!

Mandag morgen. Man hænger i bilen på vej ind til byen og jobbet.
Småsludrer med sønneke om livet i al almindelighed, hører morgenradio og vågner langsomt op.

Sådan burde det være….

MEN…

…denne mandag morgen fik vi en brat opvågning pga. en spøgelsesbilist lige dér midt i myldretidstrafikken – på ring 3, der ikke er en af de mindst befærdede veje i Odense.

Ældre mand med blød hat og kone med vandonduleret hår var kørt ned fra rundkørslen og ud på ringvejen af frakørselssporet – det der hvor der er TO STORE SKILTE med indkørsel forbudt , og hvor der på alle indfaldsvejene til rundkørslen er skilte, der viser hvilke veje man må køre af – og ikke!!!

Vi kørte heldigvis i samme retning- dvs parallelt med ham. Men jeg så da at han fortsatte med 30 km/t mod de andre i stedet for at trække ind på mellemstykket, der består af græs. Og jeg så i bakspejlet at der blev blinket gevaldigt i begge sider. Og da jeg ikke har læst om uheld, så skete der nok ikke noget. Men mere pga andre opmærksomme bilister!

Jeg håber, HÅBER, håber, at der var en der tog nummeret på bilen, eller ringede til politiet, så sådan en bilist kan komme af med knoppen, øh, hatten – eller i det mindste kortet.

Kan man ikke lave billige vejledende køreprøver for folk der er 70+ ? Så det ikke bare er et rutinelægecheck, der validerer om de stadigt kan køre?

.. og det er tredje gang jeg har mødt en spøgelsesbilist – alle tre gange har det været folk på 70+ – der er altså på mange måder farligere end de unge!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: