Stakkels Lærke

Så måtte jeg – for første gang i de to år jeg har været ansat i firmaet – tage barnets 1. sygedag. Og det gjorde jeg med god samvittighed!

For stakkels Lærke har hostet og været dårlig i flere dage. Om natten har det været ekstra slemt, og hun har næsten ikke kunnet trække vejret og har været bange, træt og feberhed.
Og så skal man altså ligge i midten af fars og mors seng, når man er så dårlig – så vi andre er også vågne, når hun er det….

Forrige nat kulminerede det med at hun samtidigt fik noget mavevrøvl ( eller måske var det bare en bivirkning). Hun har i hvert fald haft meget tynd mave og kastet op også.
Så jeg fik ringet til lægen,da klokken blev otte – og hvor vi kunne komme med det samme. Så jeg pakkede Lærke og en pose til evt. uheld og så kørte vi ned til lægen, der med det samme han lyttede på hende kunne konstatere, at hun havde lungebetændelse. Så hun fik noget stærk penicillin til lungerne og noget, der kunne mildne smerterne i hendes efterhånden ømme og slidte spiserør.

Og så kørte vi hjem igen og fik puttet Lærke, hvorefter jeg tog et smut på apoteket og hentede hendes medicin, og vendte hjem igen- træt efter de sidste nætters natteroderi. Så jeg brugte egentligt bare dagen på at få ting på plads, læse lidt arbejdsrelaterede ting, slappe af og hvile ud. Jeg fik ikke sovet, men at ligge på sofaen er næsten lige så godt 🙂

Da Jens kom hjem ved sekstiden begyndte vi så småt at finde telte frem og de sidste drikkevarer vennen fra Kbh havde på lager hos os, og så startede vi bilen og trillede til Langeland, hvor vi fik sat 5 telte!!
De tre af dem var bare pop-up-telte, der tager ganske kort tid at sætte – hvis man fratrækker den tid det tager at få pløkkerne til at komme i hård knoldet markjord 😉

De to sidste var vores gamle “Helle-og-Jens-telt”, som nu er nedgraderet til børnetelt i år. Et med to små sovekabiner og et melllemrum – men ikke i ståhøjde. Udemærket til to, men ikke til fire som det vist er beregnet til- der kan i hvert fald ikke ligge to almindelige luftmadrasser i hver kabine. Og det sidste telt var det nye “Helle-og-Jens-og alle-skal kunne sidde sammen-telt”, som vi lige har købt- det er sådan en fætter her- et Eclipse 500 , som vi både kan sidde OG stå i. Så der sker fremskridt på teltområdet. Og vi kan sove sammen Jens og jeg – ikke værst 🙂

Det tog os vel tilsammen to timer at få sat teltene- men det er rart at vi ikke skal ankomme til festivalen og begynde at slå telte op senere, hvor der bare kommer så mange mennesker på samme tid. Og så er dte ikke så meget oppakning at klare, når vi kommer med vores tøj mv.

På vej hjem slog vi et smut forbi Mac D, hvor vi tog aftensmad med hjem. Heldigt, da det lige var dét Lærke havde lidt lyst til at spise 🙂

Så alt i alt en god dag – og nu sker der jo fremskridt med Lærkes hoste og feber, så alt bliver godt igen 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: