Gæster, gæster og atter gæster

Denne weekend gik med gæster.

Første gæst kom cyklende ned til os fredag til grill og hygge. Imens var junior på Ørbækmarkedet. Så det passede fint med at Jens afleverede cykelgæsten i Ringe, og derefter hentede Jeppe da markedet stoppede til midnat. Vi grillede lidt blandet og fik pasta og bare en købekartoffelsalat til.

Og så blev det lørdag. Jeppe skulle afsted på sommerlejr i Egemosen, så vi stod op allerede klokken syv for at spise sammen med ham, og hjælpe med det sidste pakkeri. For den slags trækker man jo til sidste øjeblik -og selvfølgeligt kunne han ikke finde det telt han skulle have med, så han måtte låne Jens’ og mit festivaltelt- så nu håber jeg det holder til de tre i en uge.

Lørdag er også traditionelt den dag at min kusine og hendes mand er på marked i Ørbæk – og da vi jo bor “bare” få km længere nede, er det også en tradition, at de kommer ned til os efter markedet.
Da vi ikke vidste hvad tid de ville komme, tog vi til træning om formiddagen – hvilket var en varm fornøjelse, og hjem og pakkede badetøj bagefter. På vejen samlede vi en veninde op til Lærke, og så skrev vi en seddel og hængte på gadedøren, HVIS de nu skulle komme tidligt – og det gjorde de. Så vi tig hjem fra stranden, og fandt en skyggefuld plads i haven, hvor vi kunne sidde og snakke.
Om aftenen smed vi en kalvecuvette – der var mør og saftig på grillen, lavede resten af pastaen om til pastasalat, og rørte kartoffelsalaten op med ravigottesauce, en dl fine ærter og lidt rødløg. Næsten hjemmelavet 🙂
Hyggede og snakkede til sent om aftenen, hvor de kørte hjem.

Søndag stod den på gammel ven fra Birkerød, der lige skulle sætte sit lager af Tysklandsøl – og vand af hos os, så han ikke skulle slæbe en trailer med helt hjem, for derefter at køre tilbage til Fyn med øl til Langelandsfestivalen.Han havde en veninde og hendes søn med, og vi spiste den tunmousse, som Lærke havde lavet samt pølser og brød. Enkelt, men udemærket på en varm dag. Lærke og veninden blev kørt til Svendborg, hvor de skulle mødes med nogle andre piger og se Twilight.
Og da klokken nærmede sig ni, og gæsterne var kørt, pakkede vi noget badetøj og startede bilen. Lærke havde ringet og bedt om at blive hentet sent, så vi kørte ned til Lundeborg til bedstevennerne, der har valgt at afprøve campinglivets glæder. Fik en dukkert, en kop kaffe og en whiskey sammen med dem, mens vi nød sommeraftenen og roen, der sænkede sig.
Klokken elleve satte vi kursen ned mod Svendborg, hvor Lærke blev samlet op – og så var det bare hjem og i seng.

…og da vi lå i sengen, snakkede vi om at denne weekend havde været en af dem, hvor man ikke rigtigt har weekend- fordi der ikek har været en dag med ro og bare os.
Ikke at vi ikke gider gæster, men man slapper ikke af på samme måde, som når man bare er sig selv.

Hvordan har du det med gæster både fredag, lørdag og søndag i træk?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: