Et ekstra værelse

…og hvad skal man bruge det til?

Emil har hentet sine sidste ting i mandags, og nu står vi med et stort værelse til overs.
Da vi købte huset, var der ikke gulv i rummet, der er tidligere stald, og vi brugte det hovedsaligt til opbevaring, da vi skulle hele vejen igennem vores oprindelige bryggers – og derefter et rum mere for at komme derind.

Da vi ventede Emil blev vi enige om at inddrage rummet, og det blev så vores allerførste bygge-om-projekt i huset. Nogle steder var der hældt noget cememt, andre steder var der bare jord. Højdeforskellen på steder med cement var over 30 cm. Så vi måtte faktisk hugge ud nogle steder og fylde op andre for at få lagt et plant gulv. Vi isolerede indenom og fik sat gipsvægge. Og kæmpede med et bisonplade-gulv, hvor der så kom gulvtæppe på. Så gulvtæppet må have ligget i tyve år. Måske er det derfor det ser ud til at trænge til udskiftning?

Først havde vi soveværelse i rummet. Derefter overtog drengene rummet til deling, da de var helt små. Da vi ventede Lærke og byttede rum rundt, blev det til opholdsstue i de år vi byggede førstesal, og da vi fik den store stue ovenpå ( og havde børneværelser nok) blev det til “computerstuen”, hvor vi havde samlet vores pc’ere og kunne sidde og spille/arbejde sammen.

Da børnene blev større og fik mere behov for plads, slog vi to små børneværelser på hver ni m2 sammen, og Emil flyttede så ind i rummet, hvor han har boet til nu. Der har været stengrå vægge derinde efter han tog det i besiddelse – og på væggene har der været graffiti. Sidste år blev det så malet over i en neutral sandfarve, men bjælker mv er stadigt mørke. Så nu overvejer vi hvad rummet NU skal være.
De to små har fået nej til at få det som værelse – det er faktisk smart at de har værelser ved siden af hinanden, så de forbliver i deres værelser.

Og valget er så blevet, at vi reetablerer computerstuen igen. Lærke og Jeppe vil gerne have en X-box, og så er det jo smartest at de deles om at købe den ( når nu storebror er flyttet hjemmefra og har taget sin med), Vi kan sætte vored WII derned og vores PS2 ( vi nåede aldrig 3-eren), og så have de store pc’ere stående der fast. Bordet, som vi oprindeligt havde, har Emil haft beholdt – en 3 meter lang køkkenbordsplade, hvor der er boret huller bagerst til ledningerne. Så det er bare at komme i gang – først med maling og nye tæpper, og dernæst indflytning. Og vi får så også en seng derind, så vi faktisk kan bruge det som ekstra gæsteværelse – det skal nok blive godt 🙂

Så de næste par uger ved vi godt hvad vi skal lave – foruden at hjælpe sønnen med at komme helt på plads 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: