Nem pasta med flødeost, skinke og ærter

Har man kun ti minutter til at lave mad, så er denne pastaret genial -og alle hjemme hos os elsker den.

2 pakker frisk pasta -koges efter anvisning og dryppes af.
Imens laves saucen – gerne i en stor gryde, så der også er plads til pastaen bagefter.

1 flødeost ( pikant , crefee, eller anden flødeost med smag – hvidløg eller urtesmag efter behov)
1 fed presset hvidløg
½dl vand
salt/peber og evt. ekstra krydderrurter efter smag
smeltes sammen i en gryde og simrer kort.
1 pakke strimlet eller ternet skinke og
½ pose frosne ærter tilsættes, og når pastaen er klar, vendes den i gryden, og der røres til næsten al væden er suget af pastaen.

Volia – færdig på MAX. ti minutter – og det smager herligt!

1 kommentar (+add yours?)

  1. Anja
    Jun 30, 2010 @ 09:13:05

    Den kender jeg også – vi får den også ofte, da ungerne ELSKER den ret.. især med Pikant ost (og det må IKKE være light’en)😛

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: