En dejlig weekend

Hvor flyver tiden dog stærkt, når man nyder den- og det gjorde vi i weekenden.

Fredag kørte alle tre børn afsted til Sct. Georgs-fejring – de er jo spejdere, så denne dag fejres altid. Os gamle sprang over, og hyggede hjemme med film og benene oppe- bare os to.
Vi nåede heldigvis noget god mad inden de susede afsted. Mørbrad stegt som vildt med hasselbachkartofler, waldorfsalat og en god sovs. Og jordbær med fløde til dessert. Ahhhhh…
Drengene kom retur, mens Lærke skulle på tur med de nye spejdere, der var rykket op i troppen.

Lørdag stod Jens tidligt op – han skulle til judo. Jysk/fynske mesterskaber. Først som holdleder for tre børn, og derefter selv som kæmper. Desværre er der ikek andre i hans vægtklasse, så han blev atter rykket en klasse op- hvilket ikke er smart, når man så skal kæmpe med nogle der vejer ti kilo mere end en selv. ØV, ikke nogle vundne kampe, men en masse god træning for ham, da han også stillede op i åben klasse. Men børnene og den anden senior gik det fint med. To guld, to sølv og en bronze blev det til. Fordi den anden senior fik medalje i begge de klasser han stillede op i. Så ikke værst gået!
Jeg selv sov lidt længe, tog derefter til “Push”-træning, og kørte derefter til Køng og så Jens’ kampe. Hyggeligt at få set noget judo og mødt nogle af “de gode gamle”.

På vej hjem slog jeg et slag omkring brugsen, hvor der lå en helt fantastisk oksefilet i køleboksen. 3,7 kilo til 259 kroner…. Masser af kød, og masser af muligheder. Så lørdag blev første indhug i kødet gjort. 8 fine bøffer blev skåret af og nydt med bløde løg, halve bagte kartofler, timiangulerødder og ærter til og bearnaise plus skysauce. Uhmmm…
Søndag blev resten af stegen puttet i ovnen på en rist – lige over de porre-hvidløgs-flødekartofler, der skulle spises til. Og i dag bliver resten af stegen ( eller i hvert fald noget af den) skåret op og brugt i en lækker biksemad. Og med kød til tre dage plus pålæg er det jo egentligt ikke så dyrt mere, vel?

Søndag blev brugt på at sove længe, hygge over morgenbordet og hente Lærke fra spejder. Derefter gik vi alle i haven, og børnene fik brændt al den gamle afklippede hæk fra sidste år af, mens vi gamle fik ordnet lidt i haven. De første tomater er sat i drivhuset, og der er sået salat, persille, bønneurt og kørvel og i haven er der sat solsikker. Der er flyttet rundt på diverse stauder og luget lidt både i køkkenhaven og i staudebedet. Jeg fik ydermere pudset alle vinduerne i stueplan udvendigt, og vi spiste vores allerførste frokost ude på terrassen i solskinsvejret. Så nu er det forår.

Sidst på eftermiddagen trak jeg ind og fik sendt noget vasketøj afsted, samtidigt med at jeg fik ryddet lidt op. Og så nåede jeg også at vaske gulvene nedenunder inden de andre kom ind. Lækkert atslutte weekenden af med et rent hus oveni 🙂

Aftensmaden blev nydt foran fjernsynet og søndagsfilmen på Tv2. Afslapning og ro.

Og nu er den nye uge startet. Gad vide, hvad den bringer af godt?

Og tænk – om bare fire dage er det weekend igen. Lækkert!!!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: