Brunkartofler et husmorråd

Brunede kartofler eller brunkartofler er vist en svær ting at lave, så de ikke bliver matte, eller brændte, men her er et – eller rettere to gode råd til, hvordan man laver lette brunkartofler:

Råd 1:
Smelt 50 g fedtstof og 1 dl farin på panden og put kartoflerne ved, når smør og farin er smeltet. Lad dem simre til sukkeret binder godt på kartoflerne. Uhmmmm, let og de kikser aldrig

Råd 2:
Alternativt kan man bruge fedtstof og sirup ( det ser bedst ud, hvis man bruger mørk sirup), fedtstof og sirup på panden og det varmes op og kartoflerne simrer i det til det tykner på dem.

Disse to opskrifter kikser ALDRIG!! Prøv dem hvis du er usikker på, om du kan håndtere at lave karamel og styre temperaturen.

🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: