Når man vil det hele..

…må dagen nødvendigvis blive nøje planlagt.

Drengene er jo på Roskildefestival, og så er der bare os to gamle og Lærke hjemme. Og det er hyggeligt bare at være os tre. Men der skal også ske bare lidt, når vi kommer hjem fra arbejde.

Så i går ringede jeg hjem og bad hende om at tage et par kyllingebryster frem, så jeg kunne stege dem og lave en af hendes livretter, nemlig baguetter med kylling og bacon og karrydressing. Og lige den livret har en forel. Den kan pakkes ind i staniol og transporteres med til stranden som aftensmad!
Så jeg kom hjem kl. 17.30 og fik stegt kylling og bacon og varmet baguetter. Imens lavede jeg en reje-avokadosalat i en skål til fælles brug. Tre gafler blev pakket ned sammen med glas, og det var det eneste opvask vi havde med tilbage. Og så tog vi ellers til stranden og fik badet, inden vi satte os i græsset og nød den medbragte mad, solen der lunede på ryggen og de andre badende i Storebælt.

Klokken tyve minutter i otte startede vi så bilen igen for at køre til Svendborg, hvor vi trådte ind i Fitness.dk klokken otte. Og så stod den ellers på løbebånd, motionscykel og styrketræning. Og da klokken var halv ti gik vi alle tre HELT flade ud i bad. Halvanden time i den varme trækker altså tænder – men omvendt så hjælper det på både vægten og konditionstallet, så det er anstrengelserne værd 🙂

Og da vi først havde nydt en tur i sauna og en spand iskoldt vand, så var det jo ganske godt. Og da vi forlod centeret klokken ti, kunne jeg næsten mærke glorien over hovedet.

Hjemme klokken halv elleve, lige checke mail, få sat vasketøj over, ordnet køkken og startet opvaskemaskinen. Og så var klokken kvart over elleve. Og så besluttede vi os for bare at gå i seng. Og det var lækkert at få sovet en god lang nattesøvn.

Så vi nåede det hele på en god lang dag. Arbejde, afslapning og træning.

Og nu er det fredag og om ganske få timer er det weekend.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: