Bulgur – paella

Man kigger i fryseren og ved ikke helt hvad man har lyst til…..
Og så ligger der en rest skinke og en pose store rejer lige ved siden af hinanden- det MÅ være et tegn…

Så nu simrer første del af en Bulgur-paella i gryden, mens skinkeskiverne tør op. Bulgur-paella, fordi jeg havde købt en pakke meget spændende bulgur med pasta i bazaren, og den ville jeg prøve nu – og bulgur er så taknemmeligt at krydre i forhold til ris.

Jeg har brugt
3 dl bulgur
1 fed hvidløg
½ citron i både
persille
lidt boulion
salt
citrontimian
Ovenstående koges i et kvarter – der tilsættes vand efter behov.

Til den anden del bruger jeg
2 løg i både
2 peberfrugter i tern
2 tomater i både
chilli efter behov eller cayennepeber

En rest skinke
et stykke kyllingebryst, stegt eller kogt
rejer – almindelige eller store med hale

Grøntsagerne steges i en wok eller en høj pande, kødet og rejerne tilsættes og steges med i et par minutter. Bulguren tilsættes og varmes med til sidst.
Lækkert, hurtigt og alle rester af kød kan bruges.

Server med et drys frisk persille, citronskiver og en god salat.

Er der for meget bulgur er det også velegnet i salatskålen dagen efter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: