Når jeg kigger på listen..

… over de ting jeg skulle nå inden konfirmationen, jamen så nåede jeg det da.

Sådan cirka. Tærterne blev skiftet ud med rabarber-jordbærtrifli, fordi vi nærmest er ved at drukne i rabarber i haven. Og så smager det jo også ganske fint.

Glassene blev dekoreret lørdag eftermidag og de kunne så nå at stå i ovnen og køle imens Emil blev hentet fra arbejde og isen og de sidste par småting blev handlet. Og da vi gik i seng lørdag aften var alle sejlene sat til en dejlig søndag i prinsesse Lærkes favør.

Bordet var dækket, festkøleskabet slæbt op og fyldt med drikkevarer, blomsterne og lysene i orden og buffetbordene stod klar. Sangen var pakket i den geniale sangskjuler, en pakke bearnaisesauce – for det kan frøkenen jo så godt lide, gave og kort fra brødrene, der havde slået sammen om et par smukke håndlavede sølvøreringe med cirkoner var klar. Og pakken fra os – en lillebitte lyserød kuffert med et par hvide grimme solbriller i ( og så lige en rejse til Tunesien) var pakket fint ind…

Vi havde endda sørget for, at alt tøjet var strøget og lagt frem, så vi ikke skulle styrte rundt og lede efter strømper eller den helt rette bh.

At den så var et inden vi var SÅ klar – ja det er jo en anden sag. Men klar – det var vi :o)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: