Og der blev arbejdet i weekenden – og kørt

Vi bor på landet, og for at vores børn ikke skal lide under det i forhold til andre børn i byerne, har vi valgt at køre dem, når de har behov for det.

De tager bus hjem fra skole, og hvis det ikke er muligt at få dem afleveret om morgenen, hvilket deres far plejer at gøre, så er det også bus, med mindre jeg har tid til at køre omvejen ( 17 km til Svendborg og derefter til Odense).

Men ellers kører vi, for busserne passer bare aldrig med aktiviteter. Sidset bus går kl. 22 fra Svendborg og er nær os kl. lidt i halv elleve, hvad der er OK på hverdage, men ikke godt nok, når det er weekend og behovet er at komme hjem senere. Lørdag-søndag går busserne slet ikke der hvor vi har behov, når Emil skal på arbejde, så der skal han også hentes og bringes.

Så kørselsregnskabet for denne weekend så således ud:

Lørdag 7.35 – køre Emil til Svendborg
Lørdag 8.00 køre hjem igen
Lørdag 11.00 køre Lærke til Svendborg, og begge forældre med, så der kunne handles både i byggemarked og sammen med Lærke der skulle have bånd til konfirmationen. Plus hente veninde der skulle sove
Lørdag kl 13.00 retur fra Svendborg
Lørdag kl 16.30 hente Emil fra arbejde
Lørdag kl. 17.00 retur med Emil
Lørdag kl 19.00 Køre begge drenge til koncert i Svendborg
Lørdag kl 19.30 Retur fra Svendborg
Lørdag nat kl. 01.00 Til Svendborg efter drenge
Lørdag nat kl 01.30 Retur hjem med drenge

Og så blev det søndag 🙂
Søndag 7.30 aflevere Emil på arbejde
Søndag 8.00 Retur fra Svendborg
Søndag 16.00 aflevere veninde på Tåsinge – videre til Svendborg og hente Emil
Søndag 17.00 hjem fra Svendborg.
..og så blev der ikke kørt mere denne weekend.

Men det er mange kilometer og mange timer vi bruger i bilen, både på hverdage og i weekenden.

Og alligevel blev der plads til projekt badeværelse
Der er nu lagt gummimembran og efterpudset i brusenichen, alle vandrør er lagt tilbage i væggene, både til brugsvand og varme, og der er næsten pudset op omkring dem…men vi løb tør for mørtel. El er foreberedt til både loftslys og kontakt, og vores “badeværelsesmøbel” er blevet klar til montering af vask og det nye armatur. Det har fået tre gange skibslak, og skufferne er blevet formindsket i dybden, så rørene til vand kan løbe bag dem. Vi fik lagt de tilskårne klinker på i går, og der blev fuget i rillerne, og hullet til afløb blev boret, så nu er det så klart som det kan blive. I dag efter arbejde kommer Jens hjem med forankringsgrunder og lidt mere mørtel, og mens han pudser, vil jeg grunde væggene i brusenichen, der jo er færdig.

Foruden badetingene fik jeg nået lidt mere – vasketøjet blev angrebet og der kom 5 maskinfulde igennem. Jeg fik trukket en omgang rabarber og fik laver lækker kompot. Til den gode rabarberkompot MÅ man jo have gammeldags grydestegt kylling med frisk persille fra haven og hjemmelavet agurkesalat. Så det fik vi lørdag aften -Uhmmm…………
Oprydning blev det ikke meget af, men jeg nåede da at få vandet blomster i det meste af huset.

Til gengæld sidder jeg her i dag og mangler hud på fingerspidserne fordi drivhuset fik den store forårsomgang med rodalon, så snask, ir og bakterier kunne komme væk. Der blev skuret glas, og nu skinner det igen. Jeg håber at jeg – måske allerde i dag kan få indkøbt nogle tomat- og chilliplanter til det. Lige nu er det bare dild, salat og radiser der er sået. Purløgen står flot fra år til år, så det hjørne af drivhuset er fredet, når der graves op og udskiftes jord.

Og pludseligt var den weekend gået… det er ikke til at forstå det, vel?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: