OK, da

Ja, så har der bare været pause i laaaang tid, men NU skal det være.

Lysten er tilbage, og energien :o)

Så goddag igen!!

Reklamer

2 kommentarer (+add yours?)

 1. Evi
  mar 17, 2009 @ 10:40:33

  Kære Helle
  Hvis du vidste hvor glad jeg er for at se dig tilbage igen. Jeg havde næsten opgivet at tro at du kom og så alligevel fik noget mig til at kigge ind i dag. Stor var min overraskelse ikke bare et indlæg, men en hel række og med opdateringer på alle de uopklarede spørgsmål mht. jeres hussalg, din jobsituation og jeres almene tilstand. Det lyder jo til at alt går godt hos jer og det glæder mig rigtig meget. Jeg har været noget bekymret og så sent som for nogle dage siden tænkte jeg på jer, da jeg hørte om en bilulykke med en 17-årig på Fyn. Heldigvis var det ikke jer der blev udsat for det.
  Dejligt at I nu skal fejre jeres 18-årige og sikke en fest der skal være og så konfirmationsforberedelserne. Det bliver da fint med jeres indbydelser. Nu har jeg jo selv set nogle af Nettos tilbud og kan se det meget levende for mig, hvordan jeres indbydelser kommer til at se ud.
  Held og lykke med det hele og velkommen tilbage

  Kærlig hilsen Evi

  Svar

 2. Helleq
  mar 19, 2009 @ 10:21:45

  Kære Evi

  Det er da dejligt at høre, at jeg har været savnet. Jeg synes simpelthen ikke at der har været overskud til at skrive her. Facebook tog også tid, og det nye job trak tænder i starten. Selvom financielle handler dybest set er de samme, så er der stadig en masse nyt jeg har skullet lære – og jeg er nu, efter ½ år stadig ikke færdig med indlæringsprocessen. Man forventer at det tager et år at blive klar. Så der er da håb forude 🙂

  Jeg synes det er mærkeligt at både overstå den sidste konfirmation og have en voksen søn lige om lidt – ja faktisk i morgen. Men sådan er det jo med tid – den er sært uvirkelig. Flyver afsted når man ikke tænker over den – og går uendeligt langsom sommetider i nuet.

  Og tak for din hilsen – den varmer godt indeni

  KH Helle

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: