Hov, hvad sker der lige?

 Vi har jo i mange år snakket om, at engang….laaaangt ud i fremtiden…. ville vi gerne flytte til Svendborg.

Nu hvor begge drengene går i hhv. gymnasium og skole i Svendborg, og husbond arbejder der, kommer det mere og mere frem, at mangt og meget ville blive lettere, hvis vi flyttede.

For et par uger siden kom der så et hus til salg, der opfyldte vores kriterier for at flytte. Det ligger i den zone vi har valgt som værende der hvor vi vil bo, det er i et plan, det har fem soveværelser ( fire plus et kontor skal vi jo mindst bruge),  og det ligger indenfor det beløb vi vil give for et hus. Så vi kiggede, som vi før har gjort – kørte forbi og så det udefra, osv.

Og i sidste uge ringede husbond så til mægleren og sagde at  vi var interesserede i huset, men at vi havde et vi selv skulle have solgt inden. Mægleren var ude i lørdags for at vurdere det, give gode råd til evt. sakg osv, og igår kom dommen. De mener at de vil kunne sælge et for 100.000 mere end vi overhovedet havde drømt om ( så byhuset er kun 400.000 kr dyrere end vores), at den maksimale omløbstid max er 2-4 måneder, OG de mener at de nok allerede har købere til det!!! SKRIIIG!!!!

Jeg er altså ikke klar!!! Hvad sker der lige?

Reklamer

3 kommentarer (+add yours?)

 1. Evi
  feb 04, 2008 @ 09:47:09

  Kære Helle
  Det er da helt vildt!
  Jeg håber du ikke får stress af flytteplanerne og at I vil blive rigtig glade for det nye sted allesammen, hvis I beslutter jer for at gøre alvor af det.

  Svar

 2. Anja
  feb 07, 2008 @ 12:56:24

  Whoaaaa.. det bliver spændende! 🙂 Så ved man jo – hvor man skal besøge jer næste gang det nu lykkes! Savner dig – virkelig! Vi må altså snart se.. at finde en mulighed 🙂 Har nedlagt mit domæne men har oprettet ny blog .. klik på link?

  Knus, Anja

  Svar

 3. helleq
  feb 19, 2008 @ 23:57:52

  Anja…Ja det bliver spændende. Og ja, vi MÅ finde en dag!! Gad godt få set dig 🙂
  Og tillykke med den nye blog. Nye skikke, nye blogs…Løven, der smed sin ham, eller ? *G*

  Evi… det er faktisk stressende, bare tanken om at skulle flytte, men vi ville få mere tid sammen- familien, og det vægter tungt, når man er så travle som os.

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: