Al den tid!

flettet-julehjerte.jpgNu har jeg haft både fredag og mandag fri – og hvad har jeg så lavet?

Intet!!

Nej ikke helt. Fredagen blev brugt på at handle efter at datteren var kørt i skole. Derefter tog jeg hjem, pakkede varer ud, iblødsatte risengrynene til den traditionelle nissegrød den sidste aften i november. Man skal jo have noget at vække nissen med, ikke? 🙂

Og så i et hurtigt bad, inden det blev til juleklip på skolen. Hygge, småkager, mandariner og en masse snemænd klippet og klistret. Duften af gran, da alle klasserne har et juletræ hver….. der er nu noget særligt ved december 🙂

Efter skole et smut indenom hjemmet for at lufte hunden og smide saksenme af – og hente pakker til MIN julepakkekalender på arbejdet. Indenom jobbet med pakkerne og videre i Rosengårdscenteret, hvor et gammelt gavekort blev brugt….og lidt til, men ikke på julegaver, KUN til en bluse, en nederdel og et par støvler til datteren. Og hun nød det. Det at være alene med mor – og samtidigt få lov til at shoppe- det er luksus for hende. Og at jeg så generelt ikke gider Rosengårdscenteret, det er så en helt anden sag. Men jeg bed tænderne sammen og da vi kørte derfra ved halv femtiden var hun GLAD, og det er vel det, der betyder noget?

Hjemme igen, også med en ny skjorte til ældste der skulle til sit livs første julefrokost, hvor HAN var gæsten og ikke vedhænget til forældrene. Skjorten passede perfekt og junior tog afsted i højt humør iført ny skjorte og blazer. Hvor ser han dog godt ud, ham drengen, når han har nysat hår og pænt tøj på!!!

Lillebroren var allerede taget til “Vesterbro-special” hos en klassekammerat i Svendborg. De var tre drenge der skulle hygge med kebab, sodavand, slik og chips hele aftenen/natten. Det er dét der tæller når man er 14 år 😉

Og da vi hentede dem lørdag havde begge haft skønne aftener 🙂

Og vi andre tre? Vi hyggede hjemme med tv og risengrød. Og der blev stillet en lille skål grød og et lille glas hvidtøl hen til nissen, så han måske? ville dukke op med pakker næste morgen.

Og nissen dukkede op næste morgen med pakker!! Så det blev atter jul i det lille hjem …

Reklamer

1 kommentar (+add yours?)

 1. Evi
  dec 05, 2007 @ 11:34:50

  Hvor lyder det bare hyggeligt !
  For os er det desværre slut med skolejuleklippehygge. Ikke at vi ikke var inviteret, men nogle synes at de er blevet for gamle til at forældre skal være med.
  I stedet har vi været til et julearrangement sammen med familie, så vi har også fået julehygget med gran og lys og mandariner og julemand og juletræ og det hele.

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: