Hver dag skal udnyttes!

Især hvis dagen er af den varme slags.

Så da jeg kom hjem fra arbejde i går, koordinerede jeg med husbond, der var på vej hjem fra København og mente, at han nåede hjem halv syv. Jeg lavede derfor mad til klokken halv syv, pakkede det i diverse beholdere, og var næsten færdig da han kom hjem kvart over seks. Så han fik lov til at pakke bestik og service ned.

Drengene luftede hundene ( vi har Fritz- broderen til vores egen hund på pasningsbesøg i en uge), og lillesøster lavede en kande saft og en flaske med vand. Badetøj og håndklæder blev hevet frem fra gemmerne- det er jo snart tre uger siden det sidst var ordentligt badevejr – og to tæpper blev hevet ned fra skabet, og da klokken var halv syv var vi på vej til stranden.

Aftensmaden blev nydt, og lillesøsteren MÅTTE bare i vandet to minutter efter maden. Drengene fulgte efter lidt efter, og mens husbond tog en morfar på et af de medbragte tæpper, smuttede jeg også ned til børnene for at dykke mig i Storebælt. Det var en kølig fornøjelse i forhold til sidste gang vi badede!! Men tiltrængt efter en lang dag på kontoret i 30 graders varme. Og vi nød det alle fire, på trods af det lidt kølige vand.

Halv ni pakkede vi sammen og vendte hjemad – efter den tiltrængte “saltvandsindsprøtning”.  Og hvor er man dog heldig at bo i et land, hvor man næsten uanset hvor man bor, har mulighed for at tage til stranden og bade i rent lækkert vand.

Reklamer

1 kommentar (+add yours?)

  1. styx
    aug 16, 2007 @ 15:40:56

    *pling*
    og så gik du ud ?

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: