Teambuilding

Min fredag og lørdag blev brugt sammen med kollegaer fra “min del” af huset. Som sådan er vi delt op i administration(løn/økonomi og direktion), teknik ( alle de tekniske afdelinger), erhverv( dem der arbejder ude) og salg( salg, marketing, kundeservice, reception samt middle-office).  Og fredag- lørdag var alle fra Salg så samlet på Hotel Troense , hvor vi skulle arbejde sammen i et døgn. I stedet for kanindræberkursus eller andet fysisk grænseoverskridende, var disse to hentet til Troense, hvor vi fik til opgave at lære Stomp samt at synge sammen. Vi skulle i løbet af fredagen lære korreografien samt sangen og “instrumenterne” – koste og matelakraldespande at kende, og til sidst ende op med et stykke, der mixede sang og stomp, og hvor vi gav os selv helt i de 5 minutter det tog.

Vi knoklede på trods ulidelig varme og vabler i hænderne af kostene, og alle gav det de magtede at give, uden blufærdighed, så på den måde var det en rigtig dejlig og fin oplevelse…. Aftenen – og natten- gik med hygge sammen, og lørdag var mere struktureret og klassisk teambuilding. Vi blev delt i tre grupper, hvor vi så evaluerede på tre ting. 1: Hvad gør vi godt? 2:Hvad gør vi dårligt? 3: Hvor skal vi starte med at forandre noget? Tingene blev summeret op, og vi skrev en form for kontrakt, hvor vi lovede løbende at evaluerepå om vi nu også holdt det.

Og det erjo så det spændende at se. Har det gavnet? Husker vi hvad vi sammen blev enige om? Vil vores samarbejdes positive elementer kunne brede sig ud i resten af huset? Og ikke mindst- ønsker vi at ændre hverdagen?

Mange spændende tanker, og jeg håber at vi kommer videre med dem!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: