Uhm, indisk mad

Det blev til take-away herfra i går aftes. Og det var lækkert!

Jerg havde bestilt pappadums med dip, et naan, og tre forskellige hovedretter. Jeg valgte noget kyllinge-tikka, oksekød med forskellige nødder og peberfrugter og så noget stærkt lam Vindaloo, og det smagte så englene sang. Alt kødet var i store reelle stykker, og mørt uden at være udkogt. Sovsene var skønne. Kyllingesovsen ( Tikka’en) var i første omgang mild og cremet, til smagen rigtigt bredte sig i munden, og man også kunne mærke krydderierne.Uhmmm…

Oksekødet var lækkert og de forskellige peberfrugter og cashewnødderne mildnede sovsen, der ikke var specielt stærk, men som var fin til kødet.  Det Vindaloo-krydrede lammekød var i en sovs, der i første omgang kunne ligne noget uskyldigt noget med små tørrede cherrytomater i , men det var ikke tomater, men runde chillier, der flød rundt i sovsen. Og den var stærk, men samtidigt  lækker og krydret, så det ikke “bare” var chillien, der smagte igennem. LÆKKERT!

Risene var iblandet vilde ris, og der var masser af dem- faktisk kunne vi kun spise lidt over det halve! Så hjemme i køleskabet står der lidt over en bakke ris og en bakke kød samt raita.

Og det er ikke sidste gang vi henter mad derfra!

Desserten blev – for at tage den tunge indiske smag i munden – en hindbærcheesecake, der både var tilpas syrlig og frisk.

Så det vare en meget mæt lille familie, der smed sig på sofaen og så film på TV5 – der sendte “Red Dragon”.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: