Samlet – for en kort bemærkning

Vi er alle hjemme nu, men det varer ikke længe.

De to yngste blev hentet ved halv tre-tiden, sammen med en veninde- og så slog vi lige et slag forbi Skårupøre kiosk, hvor de har nogle af Sydfyns største vafler. Der fik vi en is, inden vi afleverede spejderveninden, og selv kørte hjem med to halvsovende MEGET trætte spejderbørn. Storebroren kom hjem fra sit spejdergensyn- der lige varede en dag mere – klokken lidt i seks, hvor han blev hentet ved toget, så kvart over seks var vi endeligt fuldtallige allesammen.

Men det varer ikke længe. I morgen står vi op og fejrer at barnefaderen i en ganske kort periode er samme alder som mig 🙂  og når vi har holdt fødselsdagsmorgenbord tager ældste i skole ( fjerde-sidste-dag) , og de to yngste pakker et sidste grej sammen- for de skal på skolebyt!

Det er genialt. Og de gør det hvert fjerde år, dvs. to gange i hver elevs tid. Det er jo kun en skole til 7. klasse de går på…

Så det er anden gang for begges vedkommende, at de skal afsted. Og denne gang går turen til en anden lilleskole uden for Kolding. De skal se noget forskelligt, men Koldinghus, Trapholt, Danfoss University osv. er nogle af oplevelserne, og så skal de skrive dagbog over forløbet.

Jeg ved fra de to foregående ture ( storebror har jo været afsted to gange også), at det er en kanon oplevelse, og at børnene, lærerne og de 10 medhjælpende forældre, der er med, hygger sig ganske gevaldigt på turen.

Så jeg ønsker dem god tur, og så må vi jo nøjes med at fejre husbonds fødselsdag i treenighed i stedet for….og på torsdag må vi se om vi kan fejre bryllupsdag, også uden de små….Men fredag er vi alle atter sammen igen, og da er det for hele weekenden!!!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: