Opskriften på den nemmeste aspargessuppe i verden.

Asparges efter behov ( evt. en dåse om vinteren).

1 boullionterning

1-2 kyllingebryster i tern ( selv kogte kan bruges) eller en poussin.

½ dl fløde ( piske- eller kaffe-fløde efter lyst og køleskab)

salt og peber efter behov

maizena.

Kyllingen koges i ca 1 liter vand i ½ times tid), og hvis der er poussinen, pilles den og kødet skæres i stykker , kyllingebrysterne skæres også i tern. Boullionterning og asparges tilsættes og det hele koger 5 minutter, fløde, salt og peber tilsættes og det hele jævnes med lidt maizena. Gem evt lidt af de friske aspergestoppe, der finhakkes og drysses over til sidst som pynt.

Her i huset er det hofret!! Og da jeg har allerede kogte kyllingebryster liggende, er det en ret, der tager mellem fem og ti minutter at frembringe. Lækkert, let og livsforlængende med det friske grønne snit 🙂

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: