Pyha!

I går ved fyraftenstid tikkede en sms ind på mobilen. “Skal vi ikke bare køre til Tyskland i dag?” lød den.

Joeee, det kunne vi da godt. Så vi mødtes hjemme ved halv sekstiden, pakkede afkommet i byttebilen – vores egen stationcar er til reparation før syn, og susede indenom vennerne i Ringe for at låne trailer til indkøbene.

Klokken lidt over otte ankom vi i Tyskland, hvor børnene blev sluppet løs med formaninger om “ikke for meget”, hvorefter vi med vores TO indkøbsvogne plyndrede butikken. Det tog cirka halvanden time at handle og pakke bilen – og at slæbe visa-kortet igennem, da vi var over de 4000,- for dankortet 😉 ….

Og så forbi Burger King i Fredericia, hvor vi landede kl. 23, til velfortjent aftensmad. Take away blev det til, for der var jo både en skoledag og arbejdsdag at tage hensyn til i dag. Jeg er den eneste der holder 1. maj-fri, de andre skulle jo op. Så burgerne blev kværnet på motovejen tværs over Fyn, og der blev kommanderet SOV!! da krummerne var børstet af.

Men det var alligevel tre trætte børn, der stod op i dag- at komme i seng halv et på en hverdag, er nok ikke ideelt, men en sjælden gang går det jo nok. Og så henter jeg dem efter skole, så de slipper for at gå de halvanden km der er fra skolebussen og hjem.

Men nu nåede vi da drikkevarerne til konfirmationen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: