REN dovenskab og tv

 …. blev det til i går aftes. Vi er jo kun tre tilbage, så eftermiddagen gik med at glo tv, småsludre, kigge på internetforbindelsen, der var ustabil – denne gang var det for en gangs skyld IKKE TDC’s fejl, men kablet til den ene router(den ikke trådløse), der var knækket. Og da den er “første router”, virkede det trådløse net heller ikke….

Og det var jo lidt af en katastrofe, da husbond i onsdags kom hjem med en spritny bærbar, den mindte, sødeste – kan man forresten kalde en bærbar sød? – lenovo ( som er IBM’s nye bærbar-navn). Den er ikke større end et a4 ark, og vejer heller ikke noget, og farvemæssigt, så er jeg imponeret.- Mon det hjælper at råbe : Vil osse ha’???

Nå herren fik sine programmer hentet over, og derefter installeret Sacred og Underworld på den, det er jo ferie 🙂

Og så tog vi ellers et par timer med at teste spillene på henholdsvis ny bærbar og gammel stationær. Og det var ikke værst.

Så bestilte vi pizzaer, tre til deling, og susede afsted efter dem samt noget slik og sodavand- det er jo påske, og dermed usund-tid.

Og på trods af mn modvilje mod tv og mad – den med at man har en SPISE-stue for at SPISE i den, blev føden indtaget foran tv-et, hvor vi først så “Stigmata”, derefter “A knights Tale” og til sidst zappede over og så det sidste af “The Passion of Christ”. Tre film, der var gode på hver sin måde. Stigmata gav mig virkeligt kuldegysninger, mens Ridderhistorien fik mig til at grine, og Mel Gibsons Jesus-fil gav mig en masse at tænke over, samt fik mig til at tænke over, hvorfor vi holder påske!! En barsk film, blodig, rå, uskøn og nok mere realistisk end alle de andre “glansbilled-film”, der viser Jesus’ sidste dage…Men også en film, der viste noget om, hvor rå mennesket er – og var, og at der måske ikke er den store forskel på menneskets opførsel, selvom det er 2000 år siden at Jesus blev korsfæstet.

Og er det kun mig, der blev grebet af filmen?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: