Søndag eftermiddag..

… er altid præget af afsked med ugen der gik, med begyndende tanker om næste uge, og planerne for den.

Og småopgaver, der lige skal nåes inden ugen starter. Vasketøjet der bare bør ordnes osv. Og så er der også tid til en god gåtur gennem skoven. Og det gjorde vi så, far, mor og modvillig datter. Og på trods af at der var meget mudder i skoven – mere end sne- oplevede vi at se de første knopper være sprunget ud, at se blomstrende vintergækker, høre spætten foreberede sig på en ny hule, og at stikke hænderne ned i en flisbunke, der dampede af varme, og bare fem centimeter nede, var temperaturen langt over de fyrre grader – imponerende, ikke?

Hunden fik undersøgt små snebunker, så den lignede en struds en gang imellem, og til sidst fik vi varmen, da vi skulle indhente den sure præ-teenagedatter, der bare ikke ville følges med os “idioter”….

Og som faderen sagde: Se, hende har vi lavet- og hun er ikke engang teenager endnu…hovedrystende og smågrinende. Og om en 6-8 år er det vel overstået???

Nu vil jeg gå ovenpå og parre strømper, og se noget meningsløst tv imens. For i morgen venter en arbejdsuges første dag, med foreberedelser til en masse….

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: