Der blev både spillet og hygget..

..lørdag. Vi tog en omgang Sacred, og stoppede klokken otte for at se Melodi Grand Prix sammen alle fem.  Og vi er bestemt ikke enige om, hvad en god melodigrandprix-sang  er for noget!!!

Så vi skulede til hinanden med hver sin mobiltelefon i hånden og stemte på hver sin favorit. Og jeg stemte altså IKKE på vinderen!! Det gjorde den mellemste til gengæld- nok mest fordi det var total kitsch. Eller okay-nederen, eller hvad det nu hedder. Så nu cvil jeg forsøge at skaffe en hade-plakat til ham med DQ, hvis jeg kan finde én inden hans fødselsdag om to uger!!

Til gengæld var både drengene og jeg fuldt enige om at det bare var suverænt at se den efterfølgende DVD, nemlig “Hitchhikers guide to the Galaxy”.Den er simpelthen bare for syret og sjov!! Se den og grin oer den totalt bagvendte humor – engelsk, når de virkeligt rammer plet! Husbond var lidt hovedrystende over den, og det samme var datteren, der nu stadigt syntes at Herbie-filmen som hun næsten lige havde set var sjovere….. men det er vist noget med alder og hjernetråde og så’en.

Søndagen er gået med lidt mere Sacred, med far, mor og mellemste. Ældste har besøgt kæreste ( den gamle der er taget op igen). Og lillesøster har udtænkt planer for venindeovernatninger næste weekend, hvor hun holder pyjamasparty for 5 gode veninder.

Mellemste og husbond har også nået at skifte bremser på min bil sammen ( os mænner…) og imens gik jeg en tur med hunden, ordnede noget vasketøj og planlagde maden. Mexikansk inspirereret tomat-majssuppe med kylling, og derefter kylling med en stærk salsa med chilli og chokolade, og ris og ananas til. Vi fik varmen!!

Og nu er det en kop kaffe mens børnene er på vej i seng, og vi derefter selv slutter weekenden af med DYNER!!!

God uge, både til dem der har ferie allerede, og til os Fynboer med uge-8-ferie. Der er fem dage igen!!!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: