Og dér knoklede jeg forresten rundt

..med min lille tæppetisserhund sammen med en dobbermann og en flok labradorer til unghundetræning hos DCH i Ringe i lørdags.

For jeg har meldt os til lydighedstræning i et lønsomt håb om at kunne komme lidt videre med hunden.  Hun er vores femte hund, og nok den vi har haft mest bøvl med. Hun kommer IKKE når vi kalder, men når hun gider. Hun spiser ALT- både spisligt og noget man bestemt bør gå udenom.

Dyrlægeturene i de værste tilfælde har drejet sig om rottegift og en nål, der næsten kom igennem, men satte sig på tværs på vej ud igen….Så er der datterens build-a-bear, der blev gnasket, vores sandaler, der mistede remmene ( tre par), vores sivsutsko, som skal købes specielt i Kbh- de er ædt to gange. Faktisk fisket op af en luket taske, hvor hun har formået at få lirket lynlåsen op. Tandbørster, hvis døren til bafdeværelset ikke er hermetisk lukket – der er vel røget fire-fem sæt. Madkasser fisket op fra tasker, der lige er sat af mens børnene skal hentes…..og som derefter er tygget op og i stykker ( 3 gange tupperware i minus), datterens dynejakke, hvor foret blev ædt ud og splittet af. Barbiedukker og diverse sovedyr er også tygget ihjel….

Så NU skla hun lære at opføre sig ordentæligt og måske lære at anden stimulation end destruktion også er i orden!!!

Og det største håb er at hun omsider bliver renlig – for en hund på over et år med daglige uheld- det er bare IKKE i orden. Og hvis hun ikke har lært det inden sommer, ja, så er spørgsmålet nok om vi fortsat skal have hund?! Eller om ærgrelserne ved at skulle vaske, ordne og tørre op ( på vores ubehandlede trægulve!!!) overstiger glæden ved at have hund.

Jeg håber at hun lærer- for hun er på trods- en sjov og kærlig hund.

Reklamer

2 kommentarer (+add yours?)

 1. Moster Tulle
  feb 07, 2007 @ 13:35:14

  Det lyder som noget af en “grovæder” i har fået jer, men det er jo egentlig ikke særlig sjovt i dagligdagen. Håber i får styr på hende. Hvilken “type og model” er hun?

  Svar

 2. helleq
  feb 07, 2007 @ 22:44:37

  Nej, det er ikke det sjoveste, især når vi, vel nok naturligt sammenligner med vores gamle hunde ( og det er jo altid en fejl).
  Hun er en blanding mellem en Tibetansk Terrier ( hvilket gør at hun ikke fælder) og en Foxterrier.
  Og det er nok hendes Tibetanerfar hun har arvet gener fra. Han lystrer heller ikke, og skal altid være i snor. Vi kan dog trods alt køre hende halvtræt, og efter ½ times tid i snor slippe hende fri og kalde hende til, så lidt fremskridt er der da.
  Men jeg håber at hun lærer!!!…

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: