Det er bare IKKE i orden…

… med den nye medielicens!!!!!!

Jeg har hidtil betalt min licens ud fra den overbevisning om, at jeg som bruger/forbruger tog et valg og købte et fjernsyn. Og når jeg købte det fjernsyn, var jeg med til at støtte de oplysninger, som offentligt ikke reklamefinancieret fjernsyn var pligtig til at bringe.

Valgte jeg fjernsynet fra, og nøjedes med radio var min andel mindre….fair nok, på trods af at det havde været bedre om man financierede det over skatten, og undgik sortseere!!!

Men NU…. Nu pålægger man unge mennesker, der flytter hjemmefra, og som mor eller far har givet en mobiltelefon med, så de kan komme i kontakt med familien, at skulle lægge 1075 kroner hvert halve år, fordi mobiltelefonen i teorien kan hente tv ned. Det samme gør sig gældende, når junior flytter hjemmefra og i gymnasiet skal bruge sin bærbare med bluetooth….1075 kroner 2 gange om året at erlægge i skjult skat-kassen!!

Er det de skattelettelser regeringen har givet os? 2150 kroner i skjult skat for ALLE, så snart de forlader reden. 2150 kroner, der skal trækkes fra en SU, der i forvejen er skattepligtig. Og det uden at kunne se alle programmerne, som os med fjernsyn har adgang til!

Jeg synes at vi enten må forlange at AL tv så er frit tilgængeligt på nettet…..når vi nu betaler for det. Og ikke som nu, hvor man OVENI skal betale for at bruge TV2’s sputnik…og så stadig ikke kunne se film, serier eller andet derfra.

Fra DR , der jo er dem vi betaler det meste til, bør der være krav om FULD gratis tv hele døgnet. Alle programmer og film bør være tilgængelige, ellers er det at tage penge for noget brugerne ikke får!

Tager man penge for en service, skal den også udbydes fuldt ud på alle de medier, der lægges licens på!! Sådan er det bare – ellers er det jo bedrageri!

Og om ikke andet, så ville det mest rimelige være, at man lagde licensen ind under skatten,. sådan helt legalt. Så alle betalte – ud fra den indtægt de har. Det er da i det mindste fair, og at kalde en skovl for en skovl….i stedet for at kalde en skjult skat for medielicens!

Eller er jeg helt gal på den?

Reklamer

3 kommentarer (+add yours?)

 1. styx
  jan 15, 2007 @ 07:26:44

  Du har ret, det er absurd, det er så grådigt. Man får intet for pengene, der er ikke fuldt og gratis mediebetalt tv på nettet, som man ellers skulle tro når man bliver plukket på den måde.

  Svar

 2. Charlotte (Sherry)
  jan 15, 2007 @ 20:13:19

  En anden side af det er at næsten 25% af DK´s befolkning bor i landdistrikter hvor det er umuligt at få bredbånd, de sidder og sutter på 56K modem forbindelser. De skal også betale, men de har end ikke båndbredde nok til at kunne høre netradio, og da slet ikke TV.

  At lave en medielicens burde ske med hjertet og forstanden som sekstant, og ikke pengepungen alene, – og slet ikke som tvang for alle uanset status, bopæl, pengepung og situation.

  Men hey, det er typisk den regering som (desværre) er valgt. En masse fine ord og alt lyder så godt og tilforladeligt, men kigger man på deres handlinger i stedet for at lade sig bedrage af sweet talk, så er billedet fluks et andet. Ja, ja bare skyd mig, men jeg afskyr den politik Fogh og hans kumpaner ligger for dagen. Den er ikke lavet til og for almindelige mennesker 😦

  Svar

 3. larsdorland
  jan 15, 2007 @ 23:30:38

  Ja. Det er fuldstændig gak.

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: