Ikke den store overraskelse…

… at prøve denne test som jeg fandt hos Mrs Baloui:

Du er Moderne-fællesskabsorienteret

Kort karakteristik: I det Moderne-fællesskabsorienterede segment finder man kulturkonsumenterne, der ofte benytter sig af kulturelle forlystelser. Social og samfundsmæssig ansvarlighed, åbenhed over for omverdenen, tolerance og medmenneskelighed er nøgleord, der kendetegner dette segment – især når det kommer til Danmarks virke på den internationale scene, eller når det gælder hjælp til ringere stillede lande eller integrationen af flygtninge i det danske samfund. Dette segments politiske orientering har også sine rødder i partier som det Radikale Venstre, Centrum-demokraterne, Socialdemokratiet og Socialistisk Folkeparti.

 Jeg ville nok have været meget overrasket, hvis den havde vist andet. Det har siden jeg var helt ung teenager været værdier, jeg har sat højt. Og jeg synes stadig, at det er vores pligt som borgere at hjælpe de svage. Både i vores eget land og dem udenfor.

Den eneste måde jeg IKKE sympatiserer med hjælp på, er når vi sender soldater afsted!! Men det er jo en helt anden snak.

Og jo, jeg synes stadig at det er i orden at man skal betale en forholdsvis høj skat, når man tjener derefter. Vi betaler lige i øjeblikket MEGET i skat, da vi har et billigt hus og ikke har investeret i noget andet – og topskat er da ikke sjov. MEN vi har jo stadig nok til dagen og vejen, selv efter at skattevæsenet har fået sit. – og betaler man topskat, så tjener man jo også rimeligt, ikke?…

Og så længe jeg føler at den skat vi betaler, fordeles forholdsvist retfærdigt, så betaler jeg gerne. SELVOM jeg gerne havde set at det ekstraordinære overskud på statsbudgettet var fordelt til dem, der virkeligt trænger mest – nemlig børnene og de gamle.
 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: