Lørdag

blev først brugt i oprydningens navn. Vi havde taget en trailer med hjem fra arbejdet fredag nat, og da den ældste alligevel skulle i lørdagsskole, var vi enige om at udnytte dagen til oprydning og kørsel til genbrugsstationen.

Vi er ellers slemme til “bare” at leje en container og så smide ud i den og dermed slippe for at sortere, men NU er jeg nået dertil, at vi er nødt til at være bedre bevidste om skrald, så vi bed i det sure æble og fik kørt tre læs sorteret affald afsted til genbrug.

Og vi blev ikke færdige, men må tage en tur mere inden jul, før der er helt ryddet op. Det er både fra værelsesombygningen i efteråret, fra sommerfesten ( en posefuld dåser), ale de forbandede reklamer, det gamle gulvtæppe og børnenes aflagte legetøj. 2 gamle fjernsyn, en mikroovn, to radioer osv. Og næste gang er der flere reklamer, en fryser og reservedele til biler vi ikke har mere, der skal ud. Men det må husbond sortere i.

Så at have en lade, er både en fordel og en ulempe. For vi gemmer bare for meget derude!!

Om eftermiddagen kørte vi så ind til Odense med traileren, der skulle videre til en kollega ( hun havde ellers reserveret den hele weekenden, og bare givet mig lv til at få den lørdag), og så ud for at kigge på varmepumper. Vi er nemlig blevet enige om at vi skal have en varmepumpe monteret på 1. salen af vores hus, hvor vi har en stue på over 70 m2. Så der kan vi spare på opvarmningen, og dermed olien.

Og vi fandt den vi ville have. Desværre var der kun en nekelt model hjemme. Og de der var på arbejde, vidste ikke hvor smådelene var til den. MEN vi ringede så i dag til butikken og aftalte at de pakker den sammen til os til i morgen, hvor jeg så henter den – og med en prisreduktion på 3000,- i forhold til listeprisen. Så vi har gjort en god handel!

Hjem og slappe af, men smellemsten var hos kæresten og ældsten blev kørt til venner og videre til halbal…og hentet af husbond klokken to i nat i lettere løftet stemning 🙂

Og…nissen er alligevel kommet til huset. Børnene har fået gaver både fredag – chokoladekalender og kalenderlys- og lørdag, hvor ældste fk lokumsbogen, mellemste fik en DVDfilm og den lille fik glasmaling. Og alle tre var glade for gaverne. Og det kan varme en lille nisses hjælper, når de stadigt bliver glade for deres gaver!! 😉

Reklamer

1 kommentar (+add yours?)

 1. Evi
  dec 04, 2006 @ 10:48:46

  Kære Helle
  Hvor dejligt at I fik ryddet op, og Rigtig Godt at I også fik sorteret det inden! Det glæder mig at høre, for jeg hader, når folk bare er ligeglade med det, og synes det er enormt ærgerligt, når brugbare ting smides ud, istedet for at blive genbrugt. Jeg håber der var nogen, som fandt nogle af jeres gamle ting på genbrugspladsen.

  Kærlig hilsen Evi

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: